Heinäkuun yhteenveto

Tähän voisin laittaa ison viivan kaikkiin kohtiin. Olen todellakin vain ollut. Ollut tuuliajolla, lomalla, sohvan nurkassa ja erilaisten projektien kimpussa. Lukenut sentään olen. 

Ruokahävikki: Ihan ihme puuhaa ollut omat ja muiden syömiset. Ennakointi hankalaa ja jääkaapissa tuntuu koko ajan asuvan ruokia, joita en ole huomannut ajoissa ja jotka ovat matkalla biojätteeseen. Ensi viikolla alkaa arki. Wohoo!


Sain navetassa seisoneen saumurin, jossa oli jotain pikku vikaa. Kotona otin esille ruuvari-sarjan, imurin, puhdistusaineet ja öljyn. Koneen avaaminen ja kokoaminen on ihanaa, kuin Legoilla puuhailua.



Hyötyliikunta: Mikä liikunta? Kun ei liiku, ei tule hyötyjäkään kerättyä.  Iso nolla tähän.

Muut tavoitteet: Jos niitä on ollut, niin tuloksia ei ole saavutettu. Paitsi yhdessä tavoitteessa, joka oli aivojen täydellinen nollaaminen. Olen enemmän kuin valmis alkavaan syksyyn. Bring it on!



Öljytty, putsattu ja kokoamisvaihe käynnissä. Otan aina kuvan ennen, kun irrotan yhtään osaa ja laitan irrotetut osat jonoon järjestyksessä, jolloin kokoamisjärjestys on selvillä ja sama kuin purkamisvaiheessa.



Tavoitteet elokuulle: 

Oi ihanaa, täältä pesee.
-Viikoittainen ruokalista ja ruokien suunnittelu
-Meditaatiokurssi
-Työmatkaliikunta (rakas ystävä, mulla on ollut niin ikävä sinua)
-Eväät töihin. Linssisosekeitto, tapaamme maanantaina
-Aloittaa ohuiden sukkahousujen lankojen metsästys ja neulonta

Huomenna  teen viikoksi keittoa evääksi. Pakkaan pyörälaukun itsetehdyillä vaatteilla, ompelen sisätossujen pohjan valmiiksi ja laitan polkupyörän valot latautumaan.



Neljän tunnin lähes flow-tilassa vietetyn puuhastelun jälkeen osat olivat takaisin paikoillaan ja koeajon jännitystä ilmassa. Toimii kuin unelma. Kiitos huippukoneesta.


-Heidi



Kommentit

  1. Arki ja sen rutiinit on parasta! Odotin aika kovasti, että tyttö lähtee takaisin kouluun, aitassa majailu päättyy, saan alkaa laittaa paikkoja kuntoon kesän jäljiltä ja niin edelleen. Tänään oli arjen eka päivä, ja rutiinien palauttaminen sekä paikkojen siistiminen on alkanut. Jei! Oma arki alkaa sitten muutaman viikon kuluttua, kun opinnot taas jatkuu.

    Hienon ompelukoneen olet saanut!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit