INFO

Olen Heidi ja tämä on blogi tavoitteestani vähentään henkilökohtaista hiilijalanjälkeäni ja kuluttaa mahdollisimman vähän (tavaraa (ruokaakin, mutta olen herkkusuu, joten...)). 

Yhteyden minuun saat 
Sähköpostilla vuosiostamatta@gmail.com tai
IG: @vuosiostamatta 
Käyn IG-tilillä kerran kuukaudessa, joten olethan kärsivällinen, jos olet jättänyt viestiä.Tällainen olen suurimman osan ajastani. Lenkkarit, housut, joilla voi pyöräillä, juosta, retkeillä tai kotoilla, itsetehtyä päällä ja tuubihuivi päässä, koska vihaan kylmää ja tuulta korvissani. Ja tietenkin reppu. Aina reppu ja tuubihuivi.

Ihme faktoja minusta


1. Olen aloittanut somen vähentämisen n. vuosi sitten ja jäljellä on enää Instagram-tili, jota päivitän kerran kuussa. Muuten elän sosiaalisen median ulkopuolella. Somettomuuden lisäksi en lue iltapäivälehtiä ollenkaan.

2. Olen innokas työmatkaliikkuja. Työmatkat sujuvat juosten, pyöräillen ja kävellen riippuen työmatkan pituudesta, suihkumahdollisuudesta ja kuljetettavan tavaran määrästä. 

3. Harrastan piirtämistä, neulomista, ompelemista, lukemista ja ryhmäliikuntatunteja. Haluaisin käydä useammin suunnistamassa, metsässä, vaeltamassa, joogassa ja kaikilla maailman kädentaitokursseilla, mutta elämän ja ajan rajallisuus on minua vastaan tässä asiassa. Ehkä fysiikkakin, jos osallistuisin kaikkeen liikuntaa sisältävään toimintaan.

4. Rakastan kotoilua.

5. Ja puuhastelua, väkertämistä ja ihme juttujen kokelemista.

4. Ruokahävikki, arkkiviholliseni, jota vastaan yritän taistella kaikilla mielikuvitukseni tarjoamilla aseilla. Tykkään myös kuivattaa, hapattaa ja yritän hortoilla (olen varmasti ollut noita edellisessä elämässäni).


Rakastan museoita, taidetta ja ruokaa.


Tervetuloa seuraamaan blogiani.

-Heidi


Nauran paljon omille jutuilleni.


Kommentit

Suositut tekstit