Joka aamuinen taisteluni

Joka aamuinen taisteluni. Ulko-ovi estää minua myös hakemasta postia, viemästä biojätettä ja lähtemästä jumpppaan. Jos sen ohitse pääsee, niin loppu sujuu aina hyvin ja tulee kiiteltyä itseään.


Lopuksi keinoja tämän käsittämättömän vaikean ja pelottavan esteen voittamiseksi.

1. Älä ajattele. Syöksy ulos asunnosta.

2. Muista roskat, jumppakamat tai muut, sillä jos joudut palamaan takaisin, ei ovi enää aukene sinulle.

3. Mieti palkintoa, jonka saat astuessasi ulos. Fiilistä, kun saavut töihin pienen aamu-ulkoilun jälkeen. Ihanaa raikkautta, kun biojäte on viety. Jumpan jälkeistä olotilaa. Älä kuuntele ovea, vaan kulje palkintohurmoksessa sen ohitse.

4. Laita kaikki varusteet valmiiksi edellisenä iltana. Mahdollimman lähelle ovea. Se tuntuu hämäävän sitä, eikä pidä niitä niin suurena uhkana. Toimi aamulla kuten ohjeessa yksi neuvotaan.

5. Älä lannistu jos häviät kotiovelle. Se on järkyttävän kiero ja niljakas vastus ja tietää mistä naruista vedellä juuri sinua. Yritä joka päivä uudestaan. Tsemppiä.

-Heidi

Paksu pipo valmistui eilen illalla. Juuri sopivasti tähän pakkasaamuun,kun edessä oli monen tunnin ulkoilu. Lankana nimetön jämäkerä, jota jäi vieläkin kiusallisen epämääräinen määrä. Liian vähän kaikkeen, liikaa ollakseen poisjoutava. Lapaset tehty, joskus aikasemmin,Kommentit

 1. Mulla on meneillään kokeilu ajella työmatkat pyörällä marraskuun ajan. Ovi on yllättäen hiljennyt täysin, kun matkakorttikin jäi lataamaatta! Jos päivän kulkemiset maksaisivat 5.60€, niin säästäväinen luonne pitääkin pyörää itsestäänselvyytenä!

  Ps. Biojätetuskaan auttoi meillä bokashi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta, että säästetty raha motivoi myös aika paljon. Itseäni motivoi oma-aika ja hyötyliikunta. Joskus työmatkat ovat päivän parasta antia. Mutta kyllä "ulko-ovi" välillä yrittää keksiä syitä jäädä kotiin :) Ihanaa työmatka marraskuuta. Kyllä se on kannattaa kaikista kulmista katsottuna.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit