PÄIVÄ 124




Eilen korvikset ja palapelit saivat uudet omistajat. Ja minulla on taas vähän vähemmän tavaraa. Hyvin vähän.


Nyt saippuaa on niin paljon, että toisen otan pesukäyttöön. Paitsi, jos se alkaa kuivattaa ihoa. Tuntuu, että tällä hetkellä iho ei kaipaa rasvausta juuri ollenkaan ja  pidän siitä. Ehkä nyt iho on vihdoin löytämässä oman tasapainonsa, kun käytössä on vain vesi. Mutta onhan se ihanaa... saippuaa :D 


Seuraavaksi aion käydä "romukaappia" läpi ja laittaa lisää tavaraa pois. Ehkä isomman osan vain lahjoitan pois, koska vaikea keksiä mihin haluaisin vaihtaa. En tunnu tarvitsevan mitään. Ehkä neulelankaa, mutta sitäkin on, jos ei ole turhan tarkka väreistä. Mitä pidemmälle projekti etenee, sen useammin jään ihmettelemään miten pitkälle omistamallani tavaralla pärjään ja miten vähän kaipaan yhtään mitään. Minulla edelleen enemmän kuin tarpeeksi. Kuinka onnekas olen ollut. Mksi en ole aikaisemmin osannut ymmärtää ja arvostaa tätä yltäkylläisyyttä?


Vegaaniset mokkapalat. Mestarileipuri jätti pohjan raa'aksi ja tuli äklömakeaa, kun sokeri loppui ja sovelsin kookossokerilla. Mutta menihän sekin sekunneissa parempiin suihin.  Ohje täältä.


Se olisi viikonloppu ihan nurkilla. Jännää nähdä onko huomenna aamulla vielä kaunis talvi vai ollaanko jo palattu märkään harmauteen.




Yhdessä ikkunalla talvea ihailemassa. -Heidi

Kommentit

Suositut tekstit