Yhden jos toisenkin virheen housut

 Vihdoin aloin ompelemaan housuja, joiden tekemistä olin lykännyt kuukausia. Olin tehnyt samalla ohjeella aikaisemminkin housut, joiden vyötärö olisi voinut olla hieman vähemmän kiristävä, joten lisäsin hieman väljyyttä. Sain aikaiseksi liian isot housut. Kangas oli paksua  ja se näkyi ompelujäljessä. 


Valmiiden vaatteiden kuvaaminen on vaikea taitolaji. Kun löydän itselleni vyön tai saan tehtyä sellaisen, niin aion käyttää housuja väljyydestä huolimatta, sillä sen verran monta tuntia niiden ompelemiseen meni.


Työmatkalla pysähdyin ihailemaan valko- ja sinivuokkoja. Nousin pyörän selästä kuvaamaan ja nostaessani katseeni huomasin muidenkin kuvaavan kukkia samanlaisessa kevään ensimerkkien tuomassa hurmiossa. Melkein nauratti miten samanlailla me kaikki ihmiset toimimme. Seillä me pienessä metsäpläntissä kuvasimme hentoja kukkia kuin suurinta ihmettä.Lähimetsän julkkikset.


-Heidi


Kun tiedät jo toisen kerroksen jälkeen, ettei tästä tule toivomaasi lopputulosta, mutta neulot silti eteenpäin neulomisen ilosta ja siksi, että haluat neuloa, etkä jaksa aloittaa uutta työtä. Eikä mikään keskeneräinen innosta. Tasona neulottu sormikas.Kommentit

 1. Auttaisiko, jos vain kursit vyötäröä vähän kasaan? Farkkujen vyötärönauhaa saa melko helposti kavennettua lisäämällä taakse kuminauhan vyötärökaitaleen sisään. Ohje esim. täällä: https://kangaskorjaamolla.blogspot.com/2019/10/farkkujen-vyotaron-pienentaminen.html

  Hienot housut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos vinkistä. En tullut edes ajatelleeksi kuminauhaa, mutta tietenkin se on ratkaisu. Jes! - Heidi

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit