Työmatkoja kävelen ja hiihtäen

 Alkuviikolla ei ehtinyt mitään muuta kuin tehdä työmatkoja ja käydä töissä. Tiistainen lumimyrsky hidasti muutenkin pitkää kävelymatkaa ja keskiviikkona päätin hiihtää töihin. Auraamattomia teitä hiihtäessä paloi kaloreita ja aion kaatua sänkyyn palautumaan huomista työmatkaa varten. Huh, ehkä perjantaina palkitsen itseni yhden suunnan matkalla julkisilla.


Puolivälissä ja kello alkoi tikittää uhkaavasti. Vielä 4km jäljellä  ja suihkuunkin pitäisi ehtiä.

Näillä itsetehdyillä hanskoilla olen selvinnyt töissä ulkona, työmatkat kävellen, pyörällä ja nyt hiihtäen.

Vihdoin kotona. Työmatkaa vain 8km suunta ja matkoihin kuluin yhteensä 3h. Tuiskua, pakkasta, hankea ja kaatuminen alamäessä. 

- Heidi

Kommentit

  1. Siis apua, oot kyllä melkoinen sissi!!! Mites nyt nää järkyt pakkaset, meetkö silti kävellen tms? En voi muuta kuin ihmetellä ja ihailla, miten sitkeästi pidät kiinni periaatteistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkasilla menin taas pyörällä, koska tiet oli taas aurattu ja polkeminen nopein vaihtoehto. Pakkasta oli lähtiessä -22 astetta, mutta uskon, että minulla oli reippaassa polkemisessa lämpimämpi, kuin monella joka skrapasi autoa tai odotteli bussia. Piti vain varoa ettei polje hikeen asti tai liian hitaasti, ettei kylmä pääse iskemään :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit