Kiitos

Tällä postauksella haluan kiittää kaikkia teitä lukijoita, podcastin kuuntelijoita ja kaikkia mukana eläjiä. KIITOS. Vaikka blogini on tavallaan päiväkirja ja pohdinta-alusta itselleni, niin kirjoitan sitä kuitenkin myös teille kaikille. 

Ja sitten kohti tulevaa vuotta.
Aion aloittaa vuoden tavaran karsimisella ja ostolakkoiluajatuksilla. Olen suunnitellut tulevaa vuotta joululomalla ja vähän teemoitellut itselleni aiheita, että ajatus pysyy kasassa, kun puolivälissä kevättä tuntuu, että on puurtanut kauan eikä kesälomaa näy mailla eikä halmeilla.

Eiköhän puuhaa riitä ostamattomuudessa, ruokahävikin pienentämisessä, omien vaatteiden ja pesuaineiden valmistamisessa ja työmatkaliikunnassa. Uutena omana tavoitteenani (ihan ekologisuuden ulkopuolelta) on päästä sokerikoukusta eroon. Huomisesta eteenpäin on herkuton pitkä putki edessä. Ihanaa. Hyötyliikunnan lisäksi aion kirjata itselleni ylös myös muuta liikuntaani, kuten jumppia ja hupiliikuntaa. Olo on ihanan motiovitunut.


Nyt on aika sanoa hyvästit erikoiselle vuodelle 2020 ja toivottaa tervetulleeksi ekologinen, vähäkuluttava ja aktiivinen vuosi 2021. Valmiina, paikoillanne, NYT! Jihaa!

- Heidi

Kommentit

 1. Kiitos itsellesi tästä huikeasta blogista ja Ekopodista! On hienoa päästä seuraamaan matkaasi ja saada samalla itselle uudenlaista näkökulmaa ja herättelyä monenlaisista asioista. Jään odottamaan mielenkiinnolla myös eroa sokerikoukusta - ajankohtainen aihe myös itselleni.

  Ihanaa uutta vuotta 2021!

  T. Maija

  VastaaPoista
 2. Kiitos kuluneesta vuodesta ja paljon iloa ja valoa tulevalle uudelle vuodelle! On ollut ihana lukea ja kuunnella juttujasi, toivon että juttua riittää paljon myös ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli itsellesi, kun olet aktiivisesti kommentoinut, kannustanut ja kysellyt. Olkoon alkava vuosi sinulle antoisa.

   Poista
 3. Olen saanut blogistasi inspiraatiota ja tiedon, että joku muukin yrittää tätä maapalloa ajatella! Tavaroiden vähentäminen on käynnissä ja ostolakkoilua opetellen. Edellisinä kahtena vuotena ei ihan putkeen ole mennyt. Mutta joissain osa-alueissa olen onnistunut. Sorrun helposti wannabe minän hankintoihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wannebe minä on aika kova haluamaan kaikkea :D Kyllä se mullekin kuiskii kaikenlaisesta, mitä voisin olla ja mitä edustaisin, jos jonkun tuotteen ostaisin. Stemppiä ostolakkoon ja wannabe-minän kanssa elämiseen <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit