Arjen pieniä ärräpäitä

 Välillä pienet asiat ottaa päähän niin vietävästi. Eikä vain kerran vaan uudestaan ja uudestaan. Jollekin toiselle asia olisi olan kohautus, itselle isku kasvoille. Tässä muutama turhanpäiväinen ja usein toistuva kiukuttelun aiheeni.

1. Sykemittari

Unohdan painaa play-nappia ja työmatka jää mittaamatta. Ei sillä, ettenkö tietäisi metrilleen matkan pituutta, mutta se pentele ei kerrytä kokonaismatkaa, joten se on kuin en olisi polkenut ollenkaan. Tai kun akku loppuu kesken lenkin. 


Kun olet lopettamassa suorituksen ja mittari ei ole edes päällä. Ei sade, ei hiki, ei kiire, mutta tämä keikuttaa venettä.



2. Haiseva koti

Kotiin tullessa haistaakin biojätteen, kissan hiekkalaatikon, poikien märät kengät ja pöydälle unohtuneet ruoat. Tähän ei varmasti tarvitse lisätä selityksiä. 


3. Kotona ei ole mitään (herkkua) mitä tekisi mieli

Avaan kaapin ovet viiden minuutin välein, kierrän keittiössä ympyrää ja tutkin jääkaappia. Ei mitään hyvää. pakastin on pakko koluta läpi, ei mitään. Syön vihaisena maailmalle pari leipää ja lähden uudelle kierrokselle keittiöön. Josko sittenkin jossain olisi jotain.

-Heidi


Kommentit

  1. Kaurahiutaleita, sokeria ja rasvaa sekaisin, niin johan on helppo ja nopea herkku tarjolla. Hih! Eilen tämän just havaitsin superherkuksi, kun vieraita odotellessa päätin nopeasti väkertää kaurakeksejä. Meni siis ihan taikinana muutama lusikallinen... Oon aivan toivoton herkkuhiiri ja mulla on myös kokemusta tuosta kaappien kaivelusta. Toisaalta mulla on yleensä suklaata kotona aina (jos jostain, niin siitä pidän huolen...) ja joskus koitan pahimpaan naminälkään syödä vaikka hyvän makuista purkkaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit