Syyskuun yhteenveto

 Taas on mennyt kuukausi. Eilen menin nukkumaan ja oli elokuu. Tänään heräsin ja alkaa lokakuu. Aivan pelaisi Aliasta ja yrittäisi selittää sanan, mutta tiimalasin hiekka valuu loppuun ennen kuin ehtii saada yhtään selkeää sanaa suustaan. Mutta syyskuu on silti eletty, sillä vaikkei siitä ole selkeää muistikuvaa, niin sykemittari kertoo, että töihin on poljettu. Kai jokin muukin asia todistaa minun puuhastelleen kaikkea, mutta en saa nyt kiinni, että mikä. Voitte itse keksiä tähän jonkun nasevan ja älykkään sutkautuksen, sillä minulta ei irtoa.


Hyötykilometrit

Millaisia työmatkoja. Oi ja aah, muistan syyskuusta sentään jotain. Usvaa, ruskaa, lämpöä, aurinkoa, pimeyttä, hikisiä juoksulenkkejä ja koleita aamuajoja.

Pyöräily: 252.5km, Juoksu: 30km ja kävely 16km. Yht: 298,5km

Tavoite lokakuulle: Lisää kilometrejä juosten


Luulen,että perheeni sulloi minut laatikkoon elokuussa ja kansi aukaistaan huomenna. Mitään muuta selitystä ei voi olla siihen, että en muista koko syyskuusta juuri mitään. Kirottu syyskuu, mihin katosit?



Biojäte ja ruokahävikki

Nyt on vaikeaa mitata, sillä mies on ottanut biojätteen hallintaansa ja sekoittanut pakkaa. Tekee sanomalehdistä pusseja ja kuljettaa niitä ulos päivittäin. En voi valittaa, koska inhokkijätteet katoavat keittöstä kuin taiottuna. En voi punnita, mutta se on pienempi paha. 

Ruokahävikkiä syntyy vähän. Olen ostanut hävikkikasseja ja syönyt linssisosekeittoa säännöllisesti jokaisena lounaana (terveisin tylsimys, jonka suu on tuohesta).

Tavoite lokakuulle: Laskea koko lokakuun ruokaan menevät rahat ja muutenkin kirjata tarkemmin mitä kokataan, mitä ostin ja miten syntyi hävikkiä tai jatkojalostin ruokia.


Ostamattomuus

Ensi viikolla alkaa neljäs vuosi, joten ehkä mietin enemmän tavoitteita tulevalle vuodelle. Aion viikonloppuna ostaa sadetakin, saumurilankaa ja limua juhliakseni kulunutta vuotta. Wohoo! 


Muuta:

Ompeluhommat kärsivät töistä, kotihommista ja harrastuksista. Murinaa. En muista mitä olen tehnyt syyskuussa enkä sitäkään, mitä olen neulonut. Aivot lyö täysin tyhjää, mutta jotain olen tehnyt, siitä olen varma. Lukeminen on hidastunut, muutama paksumpi kirja ja se oli siinä. Mutta jumpassa olen jaksanut käydä ja harrastekursseilla ja se on ollut ihanaa.

Tavoitteet lokakuulle:  

Ompelu: Hanskat pyöräilyyn, pieni pussi töihin kännykälle ja muille tärkeille. Ei suuria tavoitteita ennen joululomaa. Aloitin virkkaamaan eteiseen jättimattoa, joten siinä yritän ahkeroida parhaani mukaan.

-Heidi

Kommentit

Suositut tekstit