Omituisia harrastuksia osa II

Kun arki heittää häränpyllyä ja paljastaa oman todellisuuden heikkoudet ja haavoittuvuuden, niin ainoa keino on yrittää löytää se hyvä ja nähdä ne mahdollisuudet, joita uusi tilanne tuo elämään. Koko sydämestäni toivon hyviä hermoja meille kaikille, jotka linnoittaudumme jälkikasvun kanssa pitkästymään samojen neliöiden sisälle. Ja niille, joiden sosiaaliset kontaktit katkeavat miltei kokonaan. Nähkäämme mahdollisuudet siivota, hiljentyä, olla perheen kanssa, joogata, puuhastella ja lukea. Koululaisilla ensimmäinen etäopiskelupäivä ja aika on pysähtynyt. Kello on vasta 14.00. Tik Tak... Näen tämän henkisenä kasvamisena.

Kommentit

  1. Omalla kohdalla tämä tuntuu oikein hyvältä! Etätöihin kun olen jo tottunut, ja aina kaipaa enemmän aikaa yhdessä, kun normitilassa kaikilla on niin paljon harrastuksia. Nyt nökötämme kaikki 5 saman pöydän ympärillä omia hommiamme tehden. "Koulupäiävn" jälkeen on urheilutreenit kuitettu - jo viikon ajan itse asiassa, kun harrasteet loppuivat jo aiemmin- yhteisellä lenkillä ja terassitreenillä. Lisäksi kun on maatila palkkatyön lisäksi, tekeminen ei lopu koskaan. Toistaiseksi pelkkää plussaa; kaikki yhdessä enemmän. Se on niin ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa ja toi on niin totta, että vihdoin on aikaa olla oman perheen kanssa. Mulla ei lopu tekeminen, mutta lasten aika tuntuu hidastuneen. Ehkä jollain on vielä niin tylsää, että haluaa oppia neulomaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit