Käynnistymisvaikeuksia

Arki alkaa ja muistettavaa on paljon. Ostoskassit, hedelmäpussit ja lompakko, jos vaikka eksyy töiden jälkeen kauppaan. Pyöräilyvaatteet, työvaatteet ja lisälämmikettä ulkoiluun töissä. Eväät, kahvi, välipala. Kestomuki, lusikkahaarukka ja astia, jos ei menekään suoraan töistä kotiin. Miten sitä lomalla päästää itsensä sellaiseen koomaan, että arkeen paluu tuntuu kuin ponnistaisi jälleen alusta. 

On se taas vaikeaa. Tänään sateessa unohtui vaihtoalusvaatteet, eilen silmälasit. 


Mutta kaiken korvasi tänään tuulen pauhu, sateen tihkuttaminen vaakasuoraan ja puiden taipuminen pimeydessä. Seikkailu, jonka palkintona oli lämmin koti (ja tieto, ettei sohvalta tarvitse nousta ellei halua). Mahtavaa arjen alkamista kaikille Zero Waste -ajattelijoille, työmatkaliikkujille, ekologista arkea harjoitteleville ja siitä haaveileville.

- Heidi

Kommentit

  1. Eka varsinainen kuukausi osaamattomuutta takana ja nyt on pari viikkoa vaivannut se, että tekisi kokoajan mieli ostaa jotain. Suurin piirtein haaveilen koko talon uudelleen sisustamisesta. Hetken aikaa tulee haaveiltua ja sitten unohtaa koko asian. Ärsyttävää, toivottavasti tämä vaihe menee pian ohi! 😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten tuttu tunne. Usein mun sisustushaaveisiin auttaa suursiivous ja tavaran karsinta. Hetken tuntee olevansa kuin uudessa kodissa 😂 onnea ekasta kuukaudesta!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit