Välipala

Varoitus. Ruokahävikin tuhoaminen saattaa johtaa karmeaan tiskiin, liikasyöpöttelyyn ja voipuneeseen oloon. Miten voikin muutamat jääkaapin perukoille unohtuneet halva ja taatelit saada sellaista aikaan. En olisi ikinä uskonut, että sillä tavalla alkavat sekoilemaan. Näyttivät niin viattomilta siinä tutkiskeltaessa ja pohdittaessa, että mihin ne laittaisi.

Mutta sainpahan käytettyä minkä olin hankkinut ja herkullista oli. Olin aivan varmasti ansainnut jokaisen murusen.  Omenapiirakan ihana ohje  Choco chilli blogista halva-omenagaletteTaatelikakku vegaaniliiton ohjeilla.Siinä ne paholaiset nyt seisovat. Piti kokata myös punajuuret, suolakurkut ja kuivattu lehtikaali pois nurkista pörräämästä, mutta ne unohtui heti, kun kakkujen kuvat alkoivat vilkkumaan alitajunnassa. Ei ole muuten mikään helpoin asia etsiä pelastakaa-hävikiltä -reseptejä, joihin kaikki aineet löytyisivät kotoa. Nyt onnisti, kuin ihmeen kaupalla.Piti nopeasti kuvata, kun oli vielä jotain kuvattavaa.


Kohti seuraavia hävikkitaistoja. Vapiskaa oi kuivuvat taatelit, kookosjauhot ja muut outoudet, hutiostokset ja mielijohteet, taivutte vielä tahtooni.

-Heidi


Taivutte vielä tahtooni? Aika suurreellista. Se olin minä, joka kumartelin kakkujeni edessä.


-
Kommentit

Suositut tekstit