Paikkaushommia

Ihan vaan lyhyt keskiviikon välipostaus (koska minulla on energiaa tehdä sellainen, ihme). Lokakuu oli suuri paikkauskuukausi. Erilaista paikattavaa ja korjailtavaa alkaa löytyä mlloin mistäkin vaatteesta. Kyllä, nyt sen huomaa, että on ahkerasti käyttänyt samoja vaatteita muutaman vuoden. Kaikissa alkaa olla jotain pientä kulumaa tai reiän alkua (tai isohkojakin reikiä).
Kuopuksen pieneksi jäneestä takista töihin ohuet lapaset. Edellisistä lapasista hävisi jo toinen pari :/
Suuri lokakuun paikkaustempaus oli suorastaan floppi. En nähnyt edes pientä yritystä tai sen suuntaistakaan meilläpäin. Kunhan soitin suutani taas pitkin kyliä henkseleitä paukutellen. Kuulkaa, oi kuulkaa kaikki, mitä ensi kuussa tapahtuu - ei yhtään mitään :DUlkoiluhousuissa reikä. Ollut jo ikuisuuden


.

Joskus pieni reikä on piemenpi paha. Tässä heijastinkankaasta kyhäämäni paikat.
Toisaalta kun on oikein saamaton, ei seuraavalle kuukaudelle tarvitse keksiä puuhaa. Marraskuu on tuleva olevan suuri paikkauskuukausi. Tulette hämmästymään paikkausten runsaudesta ja onnistuneiden paikkausten hämmentävästä upeudesta. Tänne päin kaikki kansat, täällä ne ihmeet tulevat olemaan. 
Ei ole aikaa tärkeämpiin puuhiin, kun pitää tarrojen ja museotarrojen reunoille piirtää kuviota :D
Millähän palkitsisin itseni, jotta saisin piiskattua itseni alkuun? Sillä toimeen ryhtyminen on vaikeinta. Sen pirun portista kun pääsee ohitse, niin kaikki sujuu oikeastaan aika leppoisasti.

- Heidi

Kommentit

  1. Olen seuraillut blogiasi nyt vähän yli vuoden(?) ja vitsit sun tyylis kirjoittaa on uskomaton, hyvää asiaa hauskasti ja ihanalla itseironialla ryyditettynä, tekstisi oli taas päivän piristys! 😄👍

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit