PÄIVÄ 365

Juhlin vuoden täyttymistä hakemalla suutarista (vihdoinkin) korjatut kengät. Siihen ihmeeseen meni kokonainen vuosi. Toisinaan aivan pienet asiat ovat kaikkein haastavimpia. Mutta tein sen. Sain korjautettua lempikenkäni ja voin taas astella uusia kilometrejä.Kuinka se olikin niin monen kuukauden homma? Paras lahja itselle.


Ostoslista oli juuri niin tylsä, kuin olin varoitellut :D

-Koulukirja
-Kangassakset
-Kaavapaperi
-Suhdeviivain
-Ompelulankaa
-Mustaa kangasta
-Ompeluneuloja
-Tukikangasta

Siinä se. Lipeä puuttuu vielä listalta, mutta en ole ehtinyt hakemaan. Ehkä tänään on sen vuoro.

Nyt ensimmäinen vuosi on taputeltu a voikin miettiä mikä olisi seuraavan vuoden tavoite. Ostamattomuus jatkuu, ruokahävikin pienentäminen jatkuu ja kotiin kannettavan roskan vähentäminen. Eli sama meno jatkuu :D

-Heidi


Kommentit

 1. Jes! Tosi mahtavasti suoriuduttu! 😊 Oon käynyt tässä loppua kohden joka päivä kurkkaamassa, josko oisit kirjoitellut jotain. Ihan oon jännittänyt sun puolesta, hehee! Mut aivan ihanaa et sama meno jatkuu, jään innolla odottamaan ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 olisipa lopussa ollut jokin yllättävä käänne, mutta tuli vaan tylsiksiä ostettua :D

   Poista
 2. Onnea tavoitteen saavuttamisesta !! On hienoa ollut seurata matkaasi ostamattomuudessa ! Paljon olet inspiroinut minuakin:) vaikka en ole itse aloittanut ostolakkoa olen kuitenkin ruvennut kyseenalaistamaan ostotottumukseni ja kirjaamaan ylös ostokseni. Se vähentää ostoksien määrää ;) Innolla odotan myös toista ostamattomuuus vuottasi ja sen seuraamista blogisi kautta!

  VastaaPoista
 3. Onnea tavoitteen saavuttamisesta! Blogisi on inspiroinut minua kovasti, aloitin mm. 100 pv ostolakon sekä vaihdoin bussin pyörään. Kiva että jatkat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bussin pyörään vaihtaminen on jo voitto. Jokainen kilometri on sinulle itselle ja ympäristölle :) ja tsemppiä ostolakkoon.

   Poista
 4. Hei.
  Olin tänään ostamassa ruokaa. Huomasin matkan varrella mennessäni ruokapuolelle, että onpas paljon hyviä tarjouksia. Latasin ostoskärryyn kaikenlaista kippoa ja kuppia. Sitten päätin käydä lounaalla ostosten välissä siinä samassa kompleksissa. Blogisi tuli mieleeni siinä syödessäni. Kuulin vielä sivusta erään iäkkään rouvan kommentin: "Siksi nämä ovat niin halpoja, kun ne tulevat halpatuontimaista." Niinpä. Päädyin ajattelemaan, että emme tarvitse yhtään näistä astioista. Ei edes kissankupiksi. Vein ostokset takaisin. Tuntui hyvälle ja aiempi käytökseni tuntui aika tyhmälle.

  Että hienoa, kun jatkat blogia, sillä on todella merkitystä.

  Terv. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että kävit palauttamassa ja parasta siinä oli, että palauttamisesta tuli hyvä mieli. Kiitos kommentista <3

   Poista
 5. Mahtava suoritus! Ja hyvä, että ostoslistasi on mikä se on. Jos nyt kävisit ostamassa sisustussälää ja kaikkea tarpeetonta, voisi esittää kysymyksen, eikö vuosi opettanutkaan mitään. Näin sen pitää mennäkin.

  Olen iloinen, että jatkat blogin kirjoittamista. Vaikka se alkoi "vaan" ostolakkona, se on niin paljon enemmän. Kiitos. Kuten Katja sanoi, blogillasi on todella merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta, että olisihan se ollut aikamoinen oppimisfloppi, jos olisin ostanut koko vuoden edestä krääsää :D ja noita kangassaksia ja koulu kirjaa etsiessä tuli jo hieman tavaraähky, kirppikselle melkein loppui happi. Kiitos <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit