PÄIVÄ 365 (357)

Jälleen uusi päivä nro. 365 :D Mutta pikkuhiljaa luvut kohtaavat toisensa. Vähän yli viikko suureen ostospäivään. Välillä ajattelen, etten osta mitään, välillä olen ostamassa koko maailman (onneksi sellaiseen ahneuteen minulla ei ole varaa).


Kuvateksti ei liity kuvaan (yllätys), mutta tänään kuntosalilla huomasin, että ennen niin freshit shampoot, rasvat ja muut hajusteet haisevat nenääni hyvin voimaaksi kemikaaleilta. Tuntui, että edellisen pukeutujan Nivea ja jokin limeshampoo leijuvat kaikkialla. Se on ainakin iso muutos vuoden aikana.

Lista oikeasti elää villiä elämäänsä, joten se mitä kirjoitan tänään, ei varmasti pidä paikkaansa huomenna. Erilaisten sisustus-, tee-se-itse- ja lifestyle -videoiden aiheuttaman innostuksen ja halun voima on suurempi kuin kymmenen Jedi-ritarin. 

Mutta tässä lista hieman yli viikko ennen H-hetkeä:

-Lipeä. Saippuan teko edelleen tuntuu kiehtovalta, jopa niin, että mainitsen sen ensimmäisenä. Helpompi olisi ostaa muutama palasaippua, mutta uskottelen itselleni onnistuvani yli kaikkien odotusten :D

-Kangassakset

-Koulukirja (blaah), kaariviivoitin ja mustat tussit (tusseja en tuskin löydä käytettynä, mutta 
muita olen väijynyt kuin nälkäinen hai netin syövereistä.

-Lisää kuminauhaa, ompelukoneeseen neuloja ja ompelulankaa


Seuraavat asiat kilpailevat keskenään riippuen siitä, mitä olen katsonut netistä milloinkin:
kirjontakehys, kangasta (tätä joudun kuitenkin hankkimaan tulevana ostamattomuusvuonna käytettynä koulutöitä varten, ellen onnistu vaihdoissa), tapettiliisteri (tämänkin uskon onnistuvan vaihtona), kangasväriä.


Julkisten kassialma. Tyttären joululahjasukat tulossa. Hyvä hetki neuloa piilossa. Ja katsella ihmisiä. Joskus tekisi mieli nousta ja huutaa kaikille hyvää huomenta ja tsemppiä tulevaan päivään, mutta istun (onneksi) hiljaa katsoen suomalaisen julkisten kulkuneuvojen ohjekirjan mukaan en minnekään.

Siinähän se oli. Huomaatteko, ettei listaan tullut yhtään astiaa, kosmetiikkaa, vaatetta, sisustusesinettä, asustetta, elektroniikkaa tai mitään sellaista joiden alussa pelkäsin loppuvan ja joita ilman pelotti arki. Kaikki asiat liittyvät tavalla tai toisella omaan harrastamiseen. Pohdin perheelle ääneen tulevaa ostoslistaa, johon tytär ehdotti (ei millään pahalla kuulemma), että ostaisin elämän itselleni :D Onneksi sellainenkin taitaa minulla jo olla, joten mitäpä sitä kahdella tai kolmella tekisi.

Itseäkin ihan alkaa jännittää miten minulle käy, kun kaupoille lähden ja mitä tarttuu mukaan. Toivon todellakin, etten ala morkkistelemaan tai ettei mopo lähde käsistä. Sellainen tylsähkö kultainen keskitie olisi jälleen parasta.


Ärrällä kahvi 1,50e  (pieni kuppi mukiin 1.80e) omaan mukiin. Ja kokorajoitetta ei ole. Mahtavaa. 
-Heidi

Kommentit

  1. Kyllä menee jännäksi! Ethän lopeta blogia? Minulla vaihtui pyörä käytettyyn sähköpyörään. Ja tänään 2kk ostolakkoa. Paitsi en tiedä lasketaanko tuo pyörä. Mutta nyt ei tartte arpoa, millä työmatkani sujauta!
    Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurraasinun kahdelle kuukaudelle. Ja toinen hurraa sähköpyörälle ja ekologiselle työmatkailulle ja hyötyliikunnalle. Jatkan kirjoittamista, vaikka vuosi täyttyy:D Ellei mene ihan liian arkiseksi koko touhu. -Heidi

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit