PÄIVÄ 257

Kuunneltavaa ympäristöstä, ympäristöahdistuksesta ja elintavoistamme. Ehkä näiden myötä jokainen löytää edes pienen kipinän itsestään ja ymmärtää, että me kaikki voimme tehdä jotain ja meidän kaikken kuuluu tehdä jotain. Ja ettei kukaan ole yksin ympäristöasioiden ( ja -ahdistuksen) kanssa, vaan se on meidän kaikkien yhteinen ongelma, joka meidän tulee pystyä ja haluta ratkaista.

Ensimmäisen linkki ohjelmaan, joka ei ole katsottavissa tällä hetkellä, mutta on mielestäni rento ja kevyin ohjelma kaikille nyky-yhteiskunnassa eläville, jotka haluaisivat tehdä jotain, mutta eivät tiedä mistä aloittaa. Toivotaan, että tulee pian uusintana. 


Jos ei muuta, niin älä ainakaan roskaa: Akti: Roskaaminen kuriin.

Ympäristöahdistuksesta






Etsi itse lisää :D



Lisää kuunnteltavaa ja katsottavaa löytyy muiltakin kanavilta. Esimerkiksi Netflix sisältää monia elintapojemme vaikutuksista kertovia dokumentteja. Itse tykkään enemmän ohjelmista, joissa lähde on helposti ja luotettavasti löydettävissä, sillä kuten kaikki tiedämme, niin elämme aikamoisen tiedon ja huuhaan symbioosissa netin ihmeellisessä maailmassa.

Ja vinkatkaa ihmeessä kommentteihin aiheeseen liittyviä linkkejä.

-Heidi


Matkalla Kebnekaisen huipulle muutama kesä sitten. Tämän kuvan katsominen on ainoa pakkaamiseen viittava asia tänään. Huolestuttavaa :D


Ps Mun pitäisi pakata ja siivota. Mutta nou..nou..yöpuku päällä kuuntelen ohjelmia, syön kakkua ja neulon ystävälle lapasia. Pitää keksiä kohta jokin peitetarina velttoilulleni, kun muu perhe palaa töistä :D Ja tietenkään ei ole vaellustekstiä valmiina, kun ei ole kukaan tehnyt (vieläkään) mitään.




Kiitokseksi kaikista niistä langoista. Olet ihana <3



Kommentit

Suositut tekstit