PÄIVÄ 180

Kaipasin kipeänä jotain raikastusta ja kaunistusta. Päätin helliä vähän ihoa. Monessa kuorintaohjeessa on kahvinpuruja, mutta se ei liukene veteen ( ja en haluaisi siivota puruja kylpyhuoneesta tai tukkia viemäreitä), joten käytän aina sokeria. Lisäksi öljyä ja purkki. Ei muuta. Maailman ihanin iho tulee tällä kuorinnalla. 
Nyt iho on ihanan pehmeä ja mieli vähän virkeämpi, joten voi taas kaivautua peiton alle köhimään, niistämään ja katsomaan hömppää. Halvatun flunssa.

-Heidi


Kommentit

  1. Millaisessa suhteessa laitat tuohon kuorintaohjeeseen sokeria ja öljyä? Kuulostaa niin simppeliltä ja toimivalta että valmiit kuorintamaskit jää jatkossa kaupan hyllylle.

    Kaikella lienee tarkoituksensa, myös "halavatun flunssilla". Ryvettyneen jakson jälkeen kevät tuntuu varmasti entistä mukavammalta ja sairastelutkin loppuvat tykkänään. Kyllä se siitä. Ihanaa pääsiäisviikkoa kaikesta huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Olen niin huono järjestelmällisessä mittaamisessa, joten en voi antaa mitään mittoja. Mutta teen niin, että löräytän öljyä ja kaadan sokeria sen verran, että tahnasta tulee aika kiinteää. Mutta loppujen lopuksi mittasuhteilla ei tässä ole väliä. Kuorii ja rasvaa joka tapauksessa. Voit lisätä hajusteeksi jotain eteeristä öljyä :)
    Olipa mukavan positiivisesti ajateltu flunssasta :D Hyviä pääsiäisen aikoja sinne myös.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit