PÄIVÄ 159

Kaupassa (lähi-Lidl) muovittomat vihannekset ovat kesäkurpitsa, sipuli ja tomaatti. Juureksista porkkana, peruna ja bataatti. Heldelmistä vaihtoehtoja onneksi löytyy enemmän. Pitäneen tehdä ostosreissu vähän muihinkin kauppoihin, mikäli mielii vaihtoehtoja. 

Kaappien tyhjennyksen tulosta. Itse kerättyjä puolukoita pakkasesta ja kuivatuista nokkosista lettuja. Tässä oli kyllä edullisin tekemäni ruoka. Kaupasta vain muutama desi kauramaitoa ja vehnäjauhoja. Paistaminen oli kyllä ikuisuusprojekti ja koko asunto oli käryn peitossa :D Annan suoritukselle silti ainakin 10+

Olen kerännyt Keiju-rasioita pakastamista varten. Ensi kesänä yritän olla ahkerampi ja viettää enmmän aikaa metsässä. Tätä varten pitää alkaa varastoimaan pakasterasioita. Jotenkin tästä minulle tuli todellinen Martta-fiilis. Tai niksipirkka-olo. Hetken mietin, että tällainenkö minusta on tullut? Nainen, joka pesee ja säilöö margariinirasioita. Hetkellinen pakokauhu :D


Tässä tunsin kiikkuvani jollain rajapyykillä, josta ei ole paluuta. Toimivat silti täydellisesti.

Sain valmiiksi lampunvarjostimeni ja innoissani ripustutin sen kattoon. Juhlallisin tunnelmin sytytin valon ja TA-DAA...mikä pettymys. Ei mahtavia varjoja, eikä upeaa design-kokemusta. Ihmeellinen punertavan kelmeä valo ja pieni värikäs ja vinossa roikkuva hökötys. Puuh! Muutaman (tuhannen) lohduttavan ja kannustavan sanan jälkeen se sai kuitenkin jäädä. Se on ainakin persoonallinen ja itse tehty. Ja siinä on kierrätettynä monta kantta ja vanha lampunvarjostimen runko. Ehkä se on jopa hellyyttävä, jos jotain positiivista yrittää löytää.Nyyh! Kuvassa puuttuu vielä viimeinen rivi pyörylöitä. Lopputulos on silti ihme hökötys. Kotini on muuttumassa hallitsemattomaksi :D Ainakin persoonallisemmaksi.

Pakkaset antavat taas juosta töihin. Kyllähän sitä on hurjan näköinen ilmestys kun -19 asteessa lähtee kohti työmaata. Töihin päästyä lämpötila oli jo noussut -12 asteeseen, mutta ei se paljoa freessimmäksi naista tehnyt. Tässäkin oma väsäykseni (kypärämyssy) toimii tarkoitukseensa täydellisesti, mutta onhan se ruma. Onneksi suihkun kautta töihin ilmestyy vähän vähemmän kuluneen näköinen henkilö.
Kuudes kuukausi on alkanut. Jee,hyvä minä!

-Heidi

Kommentit

  1. Mistä purkeista saa noin kauniin värisiä kansia? Minusta varjostin on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skyr- rahkakoissa on värikkäitä kansia. Koska itse en syö maitotuotteita, piti patistaa ystäviä syömään ja muistuttaa, että muistavat säästää kannet :) Kiitos.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit