PÄIVÄ 156

Ensimmäinen kauppareissu takana. Oikeastaan se oli helppoa, sillä olen päättänyt edelleen tyhjentää keittiön kaappeja ja sieltähän löytyy aineksia vielä moneen ruokaan. Mutta huomioin kyllä, että asioin tulevan kuukauden lähinnä hevi-osastolla ja kuivainehyllyllä.  Kyllähän se hiljaiseksi vetää, kun se muovin määrä iskee tajuntaan.


Ostin öljyn lasipullossa. En tiedä kumpi on ekologisempaa, lasipullossa ostettu öljy vai muovipullossa. Nämä ovat hyvin monimutkaisia asioita. Tulisipa panttijärjestelmä koskemaan kaikkia muovipulloja eikä vain virvoitusjuomapulloja. (Kuvasta puuttuu vehnäjauhot ja sokeri.) Kestopusseja pitää ommella lisää. Nämä kaksi  olen voittanut joskus messuilla.


Ajattelin tehdä ensi viikolla nokkos-pinaattilettuja, hapan-imeläkastikeen riisillä (kastike löytyi keittiön kaapin uumenista). Soijapalat ostin punnitse ja säästä-kaupasta. Sieltä ostin myös makaroonit kaikkea-mitä-kaapista-löytyy -salaattiin ja ravintohiivahiutaleita. Näillä pelaan hieman lisäaikaa ja ehdin suunnitella seuraavia kaupparessuja ja ruokia. Huh huh!


Ihanan kauniita (ja kalliita) spelttimakarooneja. Ihan kuin karkkia. 

Jotain helppoa ja lapsiakin ilahduttavaa muovitonta löytyi kaupasta! Irtokarkit. Pahimmassa tapauksessa mennään niillä eteenpäin ;DIhana määrä vegaanisia hedelmäkarkkeja. Se on kyllä pelastus, että tuotteet on hyvn merkitty ja itselle sopiva tuote löytyy helposti.


Ystäväni on vihdoin syönyt tarpeeksi rahkaa (kiitos ihana) ja huomenna saan purkkien kannet haltuuni ja saan tehtyä lampunvarjostimen valmiiksi. Tästä oli tulossa jo ennen valmistumista perheriita, kun teinit uhkasivat muuttaa pois kotoa, jos kyseinen lamppu kotiamme valaisee. Uhka vai mahdollisuus? :D Tässähän on Iivon jälkeen Suomen suurin hiihtolupaus. Vapiskaa muut latujen käyttäjät. Pian tämä ihme siirtyy puskista hiihtämään seuraanne.

-Heidi

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit