PÄIVÄ 93

Lomaviikoille oli suuret (ahkeruus)suunnitelmat. Paikkaan ne farkut, jotka ovat odottaneet kiltisti projektin alusta saakka vuoroaan. Paikkaan toisetkin farkut, jotka haaruksista alkoivat haperoitua. Paikkaan kahdet ulkohousut, joista toisesta polven kohta tarvitsisi siistimistä ja toisissa vyötärö uuden kuminauhan. Ennen kaikkea tarvitsisi paikata sukkia. Ihan todella kiireellä.


Etsä oikeesti kuvaa täällä sun reikästä sukkaa?!? Nyt hakeudut hoitoon! Ja jos sä oot piirtänyt silmät sun sormeen,ni mä kuolen. (Ei teini kuollut, mutta meni tekemään uutta kuolemaa jääkaapin eteen, koska siellä ei ole koskaan mitään hyvää.)


Mutta miten nyt kuvata tyylikkäästi ja upeasti arkinen ja epäsiisti asia, joka kuitenkin liittyy oleellisesti projektiini? Tilanne on nyt kuitenki se, että minun pitäsi alkaa miettiä mihin saisin vaihdettua sukkia. Villasukilla pärjää kyllä kotioloissa ja töissäkin, mutta urheillessa ja "ihmisten ilmoilla" olisi kyllä hyvä käyttää sukkia.  Vielä on muutama pari jäljellä, mutta tämä pitäisi hoitaa ennen kuin ollaan tilanteessa nolla. Löysin myös netistä ompeluohjeita sukille. Niitäkin haluaisin kokeilla.


Oi upea Etelä-Suomen talvi. Kiitos, että tänäkin vuonna saimme nauttia näistä ihanista ulkoilukeleistä.


Loma lähenee loppuaan ja postauksen alussa lueteltu kunnianhimoinen paikkausluettelo odottaa edelleen koskemattomana. Vaikka se olisi oikeasti tärkeää. Tarvitsen kaikkia niitä vaatteita kuumeisesti. Mihin aikani oikein menee?

Urheiluun. Lasten harrastuskuskailuun ja omaan siinä sivussa. Kerrankin on aikaa käydä kaikissa mahdollisissa jumpissa ja uusi juoksuvuosikin alkoi sopivasti.

Muuhun puuhasteluun. Aloitin paksut huovutettavat lapaset (kuten huomaatte, juuri niitä näissä talvikeleissä tarvitaan, kiireellisesti) ja ompeluryhmässä oli helpohkon näköinen pikkuinen laukku, jota haluaisin kokeilla (onhan juhlia, joissa tarvitaan pikkulaukku paljon useammin, kuin päiviä jolloin ihminen käyttää sukkia). On tärkeää priorisoida oikein.


Tammikuussa alkoi vegaanihaaste. Helppo tapa vähentää omaa hiilijalanjälkeä on vähentää lihansyöntiä. Vegaanina oloa suosittelen kokeilemaan, vaikka tämän haasteen ajan. 


Eniten aikaa kuitenkin kuluu kotoiluun, herkutteluun ja joutenoloon (joten unohtakaa ne saamattomuuden syyt, kuten urheilu ja muut projektit, tässä totuus). Huomenna alkaa jo neljäs kuukausi vuoden ostamattomuusprojektissani ja ensimmäinen sata päivää on kohta taputeltu. Elämäni ei ole juuri vaikeutunut. Tai muuttunut. Eikä elämänlaatuni heikentynyt. Se tuntuu vähän ihmeelliseltä ja ihanan vapauttavalta. Olen muutakin kuin vain kuluttaja.

Kohti neljättä kuukautta ja sen yli!
-Heidi





Kommentit

  1. Hieno ja kunnianhimoinen juttu tämä sinun haasteesi Heidi! Ja jos sukat päätyvät vuoden varrella siihen kuntoon, ettei niitä voi parsimallakaan pelastaa, niin luovutan sinulle parittomien sukkien kokoelmani. Tsemppiä neljänteen kuukauteen!

    VastaaPoista
  2. Kukaan ei edes huomasi muutosta, sillä olen ollut laiska aamuisin, joten eripareilla on nytkin menty. Haluan vaihtaa itselle uudet sukat johonkin, sillä yritän tyhjentää kotia minulle tarpeettomasta tavarasta ja nähdä kuinka helposti pienimuotoinen vaihtotalous on toteuttaa. Kiitos tsempistä ja mahdollisesta pelastustiestä pois sukattomuudesta :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit