PÄIVÄ 112

Olen vihdoin käyttänyt vaihtamani palasaippuan. Tein siitä uuden satsin pyykinpesuainetta. Netissä on mahtavia ohjeita hienojen kuvien kera, joten ei sen tarkempaa ohjeistusta tähän. :D Ohjeissa harvemmin on saippuaa, vaan eteerisiä öljyä antamassa tuoksua, mutta sellaisia minulla ei ole. Saippuasta tulee mukavan puhdas tuoksu. Pesuaine on pessyt pyykin hyvin ja  tiedän mitä se pitää sisällään ilman kemian tutkintoa. Edullisempaa se ei ole verrattuna kaupan valmiisiin tuotteisiin.


Kuvassa valmistusprosessi. Saippua raastaminen, aineet purkkiin ja sekoitus. 

Nyt kun talvi on saapunut pääkaupunkiseudulle, niin ihokin tuntuu tarvitsevan rasvausta. Olen kokeillut niin rypsi- kuin oliiviöljyäkin, mutta ne tuoksuvat liikaa ruuanvalmistukselle. Vain omena suuhun ja olisin mielestäni valmis uuniin. Kookosöljy on ollut käytössä ja se on soveltunut mainiosti kaikkeen ihon hoitoon. Yllätyksekseni yllä olevassa kuvassa näkyvä pähkinäöljy on ollut kuitenkin tehokkain apu ihon kuivuuteen. Mikä öljy sopii parhaiten kenellekin selviää varmasti vain kokeilemalla. Hieman harmittaa, että en tajunnut ennen projektin alkua kirjata ylös kaikkea ostamaani ja käyttämääni tavaraa ja kosmetiikkaa. Vertailua olisi nyt mielenkiintoista tehdä.






Yritin saada viime viikolla arkiaamuna lastani ottamaan minusta kuvan lähtiessäni talviaamuna pyörällä liikenteeseen. Kokovartalokuva, ehkä jokin onnistunut ilme ja reipas sporttinen asenne. Koska kuvaaja oli kaikkea muuta kuin yhteistyökykyinen ilmaistyöhön, niin päätin palkata hänet tähän raskaaseen ja vaativaan työtehtävään euron kolikolla. Silloin alkoi tapahtua kiireellä, ulos talosta ja hyppäsin pyörän selkään (kuvaaja seisoi ovella ja kehonkieli huokui vastentahtoisuutta kilometrien päähän). Olin juuri ottamassa kuvailemaani reipasta poseerausta, kuin kuului räps ja ovi meni kiinni. Joten nauttikaa tästä kovalla rahalla otetusta kuvasta. Kuvaaja on varmasti antanut koko tahtonsa peliin yhteistyömme aikana. Yksi euro, tasan yksi kuva.





Mitä tähän enää lisäämään mitään :D
-Heidi

Kommentit

  1. Aivan tosi hyvä blogi sulla! Harmittaa etten bongannut tätä aiemmin. Palasaippuakokeilu testataan takuulla meilläkin. Mukavaa alku vuotta ��

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta. Tuli hyvä mieli. Mukavaa vuoden alkua sinulle myös.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit