PÄIVÄ 86

Vihdoin se valmistui. Eteisen kuramatto, johon upotin vanhoja lakanoita. Ihan pelottaa jo, kun tyttäreni saapuu kotiin ja huomaan unelmansa valkoisesta Instagram-kodista olevan taas askelta kauempana. Ei kuitenkaan hätää, hän toipuu järkytyksestä, kuten aina ja minäkin selviän kärventävistä ja tuimista katseista.

Matto söi 4 tyynyliinaa, 2 lakanaa, yhden Peter Pan -pussilakanan keskimmäisen taaperoajoilta ja äidin mattoprojektin loput matonkuteet. Järkyttävä määrä leikkaamista (se oli loputtoman tylsää ja tuntui, ettei se lopu koskaan), yksi katkennut virkkuukoukku, monta telkkariohjelmaa virkkaamista ja kipeitä käsivarren lihaksia, koska paksun kuteen virkkaus oli raskasta.

Fiilis: No jaa. Tulipahan kierrätettyä vanhat lakanat. Lopputulos ei vaivan arvoinen, mutta jonkinlainen sisäinen ylpeys, että tein loppuun ja sain tarvitsemani eteisen maton aikaiseksi ihan itse.Matto tulee peittymään kenkämeren alle,. Ehkä ihan hyvä niin :D

-Heidi

Kommentit

  1. Oikein ihana matto tuli. Vähän nyt krediittiä itselles koska tommosen tekeminen ON raskasta eikä yhtään helppoa. Sulla on vaan niin ihana blogi. T: veljesi ihana vaimoke ;)

    VastaaPoista
  2. Se oli raskasta ja loputon työmaa :D Kiitos tsempistä. Ihanaa uutta vuotta ja nähdään pian <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit