PÄIVÄ 11

Ensimmäiset "vastoinkäymiset" ovat vaanineet minua muutaman päivän. Pienet ostoshimot, jotka ovat olleet kuitenkin helppo ohittaa. Mutta ovatpa nuo mieliteot ja muutamien vaatekappaleiden hajoamiset hieman jo antaneet esimakua tulevasta.

Viikolla yhdet kolmista farkuistani repesivät töissä. Se tarkoittaa paikkaamishommia, joiden kanssa en koskaan ole ollut erityisen hyvä tai huolellinen. Samoin yksi sukkakin ilmoitti,että isovarvasta täytyy tuulettaa. Molemmat vaatekappaleet joutuvat ensimmäisinä uhreina korjaustaitojen harjaannuttamisen välineiksi. Toivon todella, että saan ainakin farkuista käyttökelpoiset, sillä minulle jää muuten hyvin vähän housuja ja vuosi ostamatta mitään -vuoteni on hyvin hyvin alussa.



Siinä ne nyt komeilee, eripari sukat, joissa toisessa on reikä. Mitäpä muitakaan kuvia sitä elämästään netissä julkaisemaan XD

Ripsivärini on osoittanut selviä ehtymisen merkkejä. Oletin sen kestävän ainakin kaksi viikkoa, mutta suureksi järkytyksekseni se tuntui perjantaina hyvinkin kuivalta. Ripsivärin säästämiseksi niitä hetkiä varten, jolloin ripsiväri on todellakin tarpeen ja haluan laittautua, olen jättänyt meikkaamatta viikonloppuna. Olen ajatellut, että meikittömyys ei ole minulle ongelma ja olenkin kotona meikittä, mutta kyllä se taitaa olla. Käytän ripsiväriä aina poistuessani kotoa. Kävimme Porvoossa kiertelemässä aamupäivällä ja tunsin oloni laimeaksi ja valjuksi. Tietenkin kyseessä on tottumus, josta tottuu myös nopeasti pois. Yritän silti löytää kotoa kestovärin, jolla yritän helpottaa siirtymisvaihetta. Pidetään peukkuja, että se löytyy ja on hengissä.


Omistamani meikit. Hajuvesi, ripsiväri, kolme luomiväriä, kaksi kajalia ja matta huulikiilto. Meikkipussina toimii pojan tekemä äitienpäivälahja <3

Kolmas "takaiskuni" oli kirppiksillä ja kaupoissa kiertely. Käyn paljon kirppiksillä. Varsinkin, kun pari vuotta sitten päätin, etten osta uuten uutena mitään vaatteita (alusvaatteita ja urheiluvaatteita lukuunottamatta), tulivat kirpputorit todella tärkeiksi tavoiksi täydentää vaatekaappia ja kuluttaa vapaapäiviä. Tänään kipputorilla tuli vastaan pitkään etsimäni tavara (jota en tietenkään tarvitse, mutta himoitsen :D). Hetken tuntui tyhmältä jättää se hyllylle. Toisaalta tuntui hyvältä, että pystyin oikeasti voittamaan mielitekoni. Ongelma onkin se, että tunsin kirppotoreilla ja kaupoissa kiertämisen turhaksi, sillä en voi ostaa mitään. Minun pitää löytää uusia tapoja kuluttaa vapaa-aikaa ja käydä kirpputoreilla vain myyjän roolissa. Yllättävää, kuinka suuri merkitys kaupoissa kiertelyllä ja shoppailulla on meidän vapaa-ajan viettotavoissa ja kulttuurissa.



Lainasin kirjastosta Dominion-pelin illaksi, muutaman Ekoelo-lehden ja muuta luettavaa illaksi. Ekoelolehti oli 90-lukulaisesta naistenlehti-ilmeestään huolimatta mielenkiitoinen tuttavuus. Eläköön kirjastot!!


Vähän kävi mielessä, että mitäköhän tästä projektista oikein tulee. Mutta nyt kirjoittaessani tätä kotisohvalla, tuntuvat suuren suuret vastoinkäymiseni naurettavan pieniltä. Ja huomiset paikkausompelemiset hyvin kaukaisilta :D Olen kohta ollut jo kaksi viikkoa ostamatta  mitään! Sekin on jo aika hienoja. Hyvä minä.  -Heidi

Kommentit

Suositut tekstit