Podcast juttuja

Olen aloittanut tekemään blogipostauksistani lyhyitä podcast-ohjelmia. Tuntuu ihan ihmeelliseltä lukea vanhoja postauksia. Ne tuntuvat haparoivilta, niissä on paljon virheitä ja jotenkin tekisi mieli tehdä muutoksia ja korjata koko teksti. Mutta tietenkään en tee niin. Virheet ja harjoittelu kuuluvat elämään. Niitä pitäisi katsoa hellästi ja nähdä ne tärkeänä osana matkaa. 




Voit kuunnella ohjelmia täältä tai Spotifysta.ekopod



Nyt olen samassa tilanteessa podcast-ohjelmani kanssa. Innokkuutta on enemmän kuin kokemusta. Nyt jo tiedän, että tarvitaan aikaa, joka näyttää millaiseksi ohjelma muodostuu, mitä opin tekemään ja mitä haluan sanoa. Ystäväni sanoi, että tasalaatuisuutta odotellessa, mutta ilmeisesti sitä saa odottaa kauan. Ja hän oli aivan oikeassa. Taikuri on vähän itsekin ihmeissään, että mitähän sieltä suusta oikein tuli. Mutta nyt muutama ensimmäinen jakso on kuunneltavissa ja joka sunnuntai ilmestyy uusi jakso. Laitan tuonne sivut-osioon uuden sivun, jossa on linkit ohjelmaan. Helpointa ohjelmaa on kuunnella Spotifyn kautta.




Ensimmäinen joululahja valmis. Nyt pitää purra itseään kädestä ja pitää sisäinen antaja-veikko rauhallisena. Älä anna näitä etukäteen tai olet taas ilman annettavia lahjoja ensi jouluna. Kasva ihmisenä ja opi nainen.



Maaliskuu on käynnissä ja työmatkasäät vaihtelevat aika rajusti. Koskaan ei osaa aavistaa mitä taivas on päättänyt yllemme langettaa. On räntää, aurinkoa, kuivaa, märkää, kylmää ja lämmintä. Ehkä kaikki samana päivänä. Lisäksi katupölyn ja pakokaasujen kirous osoittaa vahvistumisen merkkejä.
Muuten mukavan vuodenajan ihan hirveä varjopuoli.




Leppävaaran Sellossa on tällainen upeus. Muovin, kartongin ja peruskierrätyspisteiden lisäksi siellä on tämä. Nyt ihmisen täytyy vain muistaa ottaa tavarat mukaan ja työntää ne tosta luukusta. Kaikki Sellossa kävijät, teillä ei ole enää mitään muuta syytä olla kierrättämättä paitsi välinpitämättömyys (ja saamattomuus, joka itseänikin välillä vaivaa). Se on ihana tunne, kun kone nappaa turhakkeesi luukusta sisään, kotona on taas muutama tavara vähemmän ja tiedät toimineesi oikein.



Ihanaa maaliskuuta kaikille. Ne, jotka eivät talvella polje, voivat pikku hiljaa kaivaa pyöriä esille. Ikkunat pitää taas pestä. Pitää kestää sisäinen tarvitsen uusia kevätvaatteita -marina ja aamuisin saa kuunnella lintujen villiä flirttailua ja tinderöintiä. Kevät on täällä.

-Heidi


Kommentit

  1. Lisäksi Sellossa on specsavers mihin voi viedä vanhat silmälasit ja apteekki mihin voi viedä vanhat tai ylijääneet lääkkeet! Ja Finlayson vanhoille pussilakanoille ja farkuille. 😉

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva podcast!! Kuuntelin kaikki jaksot heti. Mitenköhän tuon saa tilattua itselle? En osaa sellasta ollenkaan... mut haluan kyllä jatkossakin kuulla juttujasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on spotify, ni siellä pitäisi olla seuraa nappi ohjelmatietojen vieressä. Laitan kyllä aina uuden jakson linkin blogiin Podcast-sivulle 🙂

      Poista
  3. Hei, vaikka olen ollut alusta asti vakilukijasi, niin podi on ilahduttavaa kertausta. Eikä ole mitään syytä vähätellä aiheen kiehtovuutta, niiden samojen etikoiden, ripsarien ja varsinkin sen hiustenpesun kanssa täällä itse kukin tuskailee (huonommalla menestyksellä vielä, kuin sinä, mutta jokainen teko on teko.) Erityiskiitos vielä työmatkaliikunnan hehkuttamisesta, kuulun samaan jengiin, vaikka ne karmeimmat hikisenä palaveriin tarinat eivät kestä päivänvaloa. Innolla odotan jatkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri viime viikolla porhalsin töihin ja huomasin kuivien housujen jääneen kotiin. Siinä sitten paniikkipohtimaan, että mitä tehdä läpimärkien vaatteiden kanssa 😅 ihanaa, kun olet ollut alusta saakka mukana ja jaksat vielä olla podcastinkin alussa mukana. Hyviä työmatkakilometrejä sinulle, nauti.

      Poista
  4. Podcast kiinnostaa! :) Voisiko tätä saada Acastiin? Kuuntelen podcasteja sitä kautta ja olisi kätevä seurata sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkistan illalla, että julkaiseeko ohjelma-alustani podcastin Acastissa myös. Jotenkin epäilen, mutta selvitän asiaa 😅

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit