Kuinka (eko-) traumatioida lapsesi

Ilmesty paikalle heijastinliivissä, hikisenä ja pyörän kanssa, jossa on satulalaukku. Kerro lastesi kuulen ostamattomuudestasi jollekin puolitutulle. Tee itse (yritä tehdä) vaatteesi ja esittele niitä lapsillesi. Ole se meikkaamaton tyyppi. Kysy vegaanisia vaihtoehtoja ravintolassa. Kerro vitsi, Kulje samassa kaupunginosassa, jossa hekin ehkä liikkuvat, saattavat harkita liikkuvansa tai ovat joskus liikkuneet. Innostu äänekkäästi jostain. Hengitä.



Itsetehdyt vllasukat, lapaset, pipo, paita ja alushousut. Ja palkinnoksi saat epätoivoisia äänähdyksiä, naurua ja silmien pyörittelyä. 



Kiitos ihanalle perheelleni, jotka jaksavat kaikki innostukseni ja ideani. Kehuvat jokaista tekelettäni, kannustavat ja syövät  mössöjäni. Kuuntelevat ekologista paatostani ja antavat olla oma hulluhko itseni. Kiitokseksi siitä kaikesta tuesta aion edelleen hengittää ja jatkaa systemaattista traumatisointianne. Selviätte siitä kyllä.
Rakastan.

-Heidi

Kommentit

  1. Hih! No kuitenkin hyvä, että kannustavat ja ymmärtävät. Ja syövät mössöjäsi; mun eivät, todellakaan, ja mies aivan ehdottomasti ei, koskaan. Aika paljon menettää mun mielestä, koska mun vegepöperöt on oikeesti hyviä (ainakin useimmiten), vaikka näyttävätkin ehkä vähän koiran oksennukselta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit