PÄIVÄ 122

Kävin tänään päiväkodissa, jossa paperisten käsipyyhkeiden sijasta oli pyyhkeistä ommeltuja liinoja. Katsoivat varmaan pitkään, kun kuvasin heidän vessan monitoimikoria innoissani :D Siis onhan ennenkin ollut käsipyyhkeitä, mutta ne katosivat jossain vaiheessa. Ehkä nyt on uuden nousun aika. Terveisin ekobongari.



Pitäisi tehdä itsekin joku päivä joku kiva laatikko ja vanhoista pyyhkeistä surrauttaa "talouspaperiarkkeja". Nämä taitavat tulla pesulan kautta ja ovat siksi näin sileitä. Voin vain kuvitella miltä oma korini näyttää :D Ehkä kannellinen laatikko.

Koska tämän viidennen kuukauden päätin käyttää jo olemassa olevasta tavarasta luopumiseen, katsoin kirpparipaikkoja. Jotenkin iski laiskuus ja epätoivo. Kaikki se hinnoittelu, raahaaminen ja silittäminen. Niin monta kertaa minulla on ollut kirppispöytä ja vaikka tavaraa meneekin, niin jäähän sitä.  


Nämä korut laitoin Vaihtorinki -nimiseen FB-ryhmään. Koska en tarvitse mitään, ajattelin vaihtaa nämä porkkanapussiin ja palasaippuaan (jos saisitte euron aina kuin mainitsen palasaippuan, niin jokaisen possu kilisisi aika usein).


Päätin kokeilla vaihtamista. Aikaisemmat vaihdot ovat onnistuneet hyvin, koska olen hakenut tarvitsemaani suoraan ryhmästä, jossa tiesin ihmisillä olevan todennäköisesti tarvitsemaani. Nyt päätin kokeilla alueeni vaihtorinki -ryhmiä. En varsinaisesti asu isoimman ryhmän alueella, mutta käyn siellä usein, joten ehkä vaihto onnistuu ilman isompaa ajamista. Pitkä ajomatka, kun vie huomattavasti vaihdon ekologisuuspisteitä.



Palapelejä tulee tehtyä, joten nämä ajattelin vaihtaa toisiin. Olen kokeillut palapelien vaihtoa aikaisemminkin, mutta silloin se ei johtanut vaihtoon, vaikka vastauksia tulikin muutama.


Kokeilen vaihtamista nyt myös alueeni kirpputoriryhmässä. Aika harvoin katson mitä niissä on myynnissä, koska en ole ostamassa mitään, joten en osaa yhtään sanoa kuinka paljon siellä vaihtamista esiintyy. 






Korupuukin sai lähteä, koska jätin itselleni vain aiemmassa postauksessa olleet kahdet korvakorut. Asia siis etenee, vaikka kirppispöytää en saanutkaan varattua. Mä en aio edetä sohvalta mihinkään. Siis miten voikaan työpäivä ja oma arki vetää piippuun? 




-Elävä kuollut kissamukin takaa aka Heidi


Kommentit

  1. Päiväkodeissa pyyhkeiden käyttöä rajoittaa hygieniasäännöt ja se, miten tiukkaan kunta niiden noudattamista valvoo. :/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit