PÄIVÄ 49

Jotenkin ankea viikko takana. Koko viikon puolikuntoisena herkutellut sohvan nurkassa töiden jälkeen. Kertaakaan en päässyt juoksemaan töihin, käynyt jumppassa. En ole saanut mitään aikaiseksi. Töissä kävin ja lapset hoidin. Muuhun ei minusta ollut.



Sunnuntain iloksi vegaanisia korvapuusteja Chocochilin laskiaispulla-ohjeella.


Kutsuin ystävän syömään ja epäonnistuin ruoassa totaalisesti. Ihana ystäväni söi pelon sekaisin tuntein kohteliaisuudesta kaiken ja tuskin saapuu ruokavieraaksi enää koskaan. Mutta hyvät naurut mössöstä saatiin. Aloitin toiselle ystävälleni lapaset, jotka pitäisi vaihtaa ripsiväriin. Suloisista pöllölapasista muovautui käsissäni kapinen pöllönkuvatus. Lapaset ovat leveät ja lyhyetkin. Voiko valituksen ja epäonnen määrä enää kasvaa? Tuskin.


Katsokaa nyt pikkupöllön nokkaa. Sillä on varmasti nuha.

Ostamattomuusprojekti etenee omalla painollaan. Mielitekoja ei ole ja tänään kuluttaessamme lapsen treenien ajan aikaamme kauppakeskuksessa, tuntui hyvälle, ettei tarvitse mitään. Paljon ajatuksia nousi ja niistä kirjoitankin mahdollisimman pian. Tällä viikolla ei tämän syvällisempään tai napakampaan tekstiin pysty.

Terveisiä blaah-viikon seasta
-Heidi

Kommentit

Suositut tekstit