PÄIVÄ 41

Illalla sohvalla telkkaria katsoessa virkkasin samalla lakanasta eteisen mattoa. Koska olin juuri edellisessä postauksessa valitellut, etten tarvitse mitään, niin virkkuukoukku otti ja meni rikki.
Liian pienellä koukulla, liian paksua kudetta.






Illalla etsin jotain mihin voisin vaihtaa itselleni uuden koukun. Löysin Norjalaisneule -kirjan, jota en enää tarvitse. Laitoin aamulla Facebookin neulontasivuille ilmoituksen, jossa toivon vaihtokauppaa. Oikeastaan jänittävä tilanne. Miten ryhmä ja ihmiset suhtautuvat vaihtotoiveeseen ja lähteekö joku vaihtamaan? Odotin vähän hämmentynein fiiliksin vastauksia.



Jännitin turhaan. Vaihto onnistui nopeasti ja sai suopean vastaanoton. Kirja kulkeutuu tänään uudelle omistalleen ja minä pääsen illalla jatkamaan virkkausprojektiani. Positiivisin ajatuksin kohti isänpäiväkiloja :D

-Heidi

Kommentit

  1. Moi, eksyin tänne just mainitusta FB-ryhmästä. Tosi kiva löytää blogisi, kun itse olen juuri miettinyt tavara-asioita ja ekologisuutta entistä enempi. Olen kirppisshoppailija, mutta siitäkin tavasta pitäisi päästä eroon pikkuhiljaa.

    VastaaPoista
  2. Hei Velma. Ihana kuulla, että ekologisuus ja tavarattomuus kiinnostaa. Itseänikin kiinnostaa vuosi vuodelta enemmän elämäntapa,joka kuluttaa luonnonvaroja mahdollisimman vähän. Oman teinini sanoin, muutun vuosi vuodelta oudommaksi :D Kokeiluni on vasta alussa, mutta uskoa on sitäkin enemmän.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit