PÄIVÄ 30

Tulin iloiseksi, että ystäväni itse ehdotti vaihtokauppaa. Hän toivoisi lapasia ja voisi vaihtaa sen ripsiväriin. Hän on selvästi lukenut kriiseilystäni. Uusi ripsiväri on vain muutaman päivän neulomisen päässä. Niinpä hölmö mieleni päätti käyttää päivän tehden aivan muuta. Pojan vanhasta hupparista ompelin rukkaset, vuorena pesussa nuhjaantunut entinen valkoinen fleecehuopa. Taas mentiin ojia ja pellon pohjia myöten, mutta valmista tuli.


Kaava rukkasiin TÄÄLTÄ: Taidan tehdä vähän kosteutta pitävämmät käytöstä pois jääneestä takista, kunhan sellainen ilmaantuu.

Olen ollut nyt kuukauden ostamatta mitään. Kosmetiikkaan nolla euroa, kodin tavaroihin nolla euroa, vaatteisiin nolla euroa ja mihinkään nolla euroa. Tietysti ostamattomuus tuntuu ihanalta kukkarossa, mutta tulen hyvälle mielelle myös siitä, etten tuo kotiin turhaa muovia, kierrätän käytöstä poistuvia vaatteita tehokkaasti ja iloitsen, kun saan käsiini jotain materiaalia, josta mahdollisesti voin tehdä jotain uutta. Harmi, ettei kolmen lapsen ja töissä käyvä äiti voi säästää aikaa, sillä sitä ostamattomuus kyllä vaatii.

Hyvillä mielillä kohta seuraavaa älä osta mitään -kuukautta.

-Heidi

Kommentit

  1. Mun ensimmäinen fani <3 Nyt piirrän sulle kalsari-kaavat oikein huolellisesti (ei onnistu, mutta yritän)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit